Znaleziono 4 przepisów
To kwintesencja czeskiej kuchni jesiennej – aksamitny, głęboki w smaku sos przygotowany ze świeżych leśnych grzybów, podany z wyjątkowym knedlikiem karlowarskim. Danie to pochodzi z regionu...
Aksamitna i głęboko aromatyczna zupa-krem z pieczonej dyni hokkaido, stanowiąca kwintesencję jesiennych smaków. Jej naturalna słodycz jest doskonale zbalansowana przez dodatek bulionu warzywnego i...
To danie to kwintesencja jesieni zamknięta w jednym talerzu. Aksamitne, kremowe risotto przygotowane na bazie ryżu Arborio, które swoją niezwykłą konsystencję zawdzięcza powolnemu gotowaniu i...
To danie to kwintesencja jesieni na talerzu – niezwykle aromatyczne, sycące i proste w przygotowaniu, a jednocześnie wyglądające jak z najlepszej restauracji. Zamiast tradycyjnego gotowania,...
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.