Znaleziono 4 przepisów
Tacos de Pescado, czyli tacos z rybą, to klasyk meksykańskiej kuchni, wywodzący się ze słonecznego półwyspu Baja California. Nasza wersja to hołd dla tej tradycji, wzbogacony o nowoczesne,...
To danie to kulinarna podróż do serca nowoczesnej kuchni meksykańskiej, gdzie tradycja spotyka się z innowacją. Soczysta, wolno duszona łopatka wieprzowa, rozpadająca się pod naciskiem widelca,...
Oto podróż do serca latynoamerykańskiej kuchni, gdzie tradycja spotyka się z nowoczesnością. Barbacoa to technika powolnego pieczenia mięsa, wywodząca się z Karaibów, a udoskonalona w Meksyku,...
Golonka pieczona w miodzie to soczysta, lekko słodko-glazurowana golonka wieprzowa, której skórka staje się chrupiąca, a mięso miękkie i rozpadające się pod widelcem. Danie wywodzi się z kuchni...
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.