Znaleziono 8 przepisów
To danie to kwintesencja włoskiej elegancji i sezonowej prostoty, idealne dla kogoś, kto nie ma konkretnego pomysłu na obiad, ale pragnie czegoś wyjątkowego. Risotto to tradycyjna potrawa z...
Delikatny i aromatyczny makaron z owocami morza to eleganckie danie idealne na Sylwestra 2025. Łączy al dente spaghetti z mieszanką krewetek, kalmarów i małży w lekkim sosie z pomidorków...
Chrupiące od spodu, delikatne od góry japońskie pierożki gyoza to idealna przekąska lub danie główne. Nadzienie z mielonej wieprzowiny, kapusty i czosnku otulone cienkim ciastem jest smażone na...
Tikka Masala to aromatyczne danie z grillowanego kurczaka w kremowym sosie tikka masala. Choć jego dokładne pochodzenie jest przedmiotem debat (niektórzy twierdzą, że powstało w Wielkiej Brytanii),...
Sushi maki to podstawowa forma sushi, w której nadzienie jest zawijane w wodorosty nori i ryż sushi. Łosoś to jeden z najpopularniejszych składników, ceniony za delikatny smak i kremową teksturę....
Kung Pao to klasyczne danie z prowincji Syczuan w Chinach, nazwane na cześć gubernatora Ding Baozhen z czasów dynastii Qing. Charakteryzuje się idealną równowagą między pikantnym, słodkim i słonym...
Ostre penne w pikantnym sosie pomidorowym.
Klasyczne włoskie spaghetti z boczkiem i parmezanem.
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.