Kategorie składników
Zarządzaj kategoriami składników
| Zdjęcie | Nazwa | Opis | Składników | Podkategorii | Akcje |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Alkohole | Alkohole | 1 | — | |
|
|
Alternatywne białka | Źródła białka, które obejmują nie tylko mięso, ale także produkty na bazie roślin, takie jak tofu... | 0 | — | |
|
|
Grzyby | Wszystkie rodzaje grzybów używanych w kuchni | 50 | — | |
|
|
Jaja | Jaja | 1 | — | |
|
|
Mięso | Mięso | 5 | — | |
|
|
Mięso i drób | Świeże mięso i drób | 4 | — | |
|
|
Mięso i drób | Mięso, drób i podroby | 18 | — | |
|
|
Nabiał | Mleko, sery, jogurty | 5 | — | |
|
|
Nabiał | Produkty mleczne | 19 | — | |
|
|
Nabiał roślinny | Nabiał roślinny | 1 | — | |
|
|
Napoje | Soki, woda, napoje gazowane | 1 | — | |
|
|
Oleje i tłuszcze | Oleje, masło, oliwa | 3 | — | |
|
|
Oleje i tłuszcze | Oleje roślinne, masło i inne tłuszcze | 8 | — | |
|
|
Orzechy i nasiona | Orzechy, nasiona i pestki | 16 | — | |
|
|
Owoce | Świeże owoce i jagody | 28 | — | |
|
|
Owoce | Świeże owoce sezonowe | 6 | — | |
|
|
Pasty i sosy | Pasty i sosy | 2 | — | |
|
|
Pieczywo | Pieczywo | 4 | — | |
|
|
Pieczywo i wypieki | Pieczywo i wypieki | 3 | — | |
|
|
Produkty do pieczenia | Mąka, drożdże, proszek do pieczenia | 8 | — |