Menu

Wołowina (np. łopatka, pręga, karkówka)

Description

Główne źródło białka i żelaza. Wybieraj kawałki z niewielkimi przerostami tłuszczu i tkanki łącznej (kolagenu), które podczas długiego duszenia rozpuszczą się, nadając mięsu soczystość a sosowi gęstość i smak. Mięso powinno mieć ciemnoczerwony kolor i świeży zapach.

Nutrition facts (per 100g)

150 kcal Calories
20.0g Protein
0.0g Carbohydrates
8.0g Fats

Information

🍳 Recipes with this ingredient (1)

Wołowina duszona z warzywami

⏱️ 210 min 🟡 medium

🥗 Similar ingredients

🥬

Ears with mushrooms

Egg (for brushing)

Blue poppy seeds, ground

Pheasant

Honey (liquid)

🥬

Natural Greek yogurt

🆕 Latest recipes

Rainbow Explorer Sticks with Avocado-Yogurt Dip

⏱️ 60 min 👁 13

One-Pot Campers' Lentils with Smoked Sausage

⏱️ 45 min 👁 10

Goulash 'Pure Pantry'

⏱️ 50 min 👁 6

Plate of Abundance: Baked Sweet Potatoes with Tahini Sauce, Spicy Chickpeas, and Quinoa Salad

⏱️ 90 min 👁 10

🎲 Random recipe

Try something new!

Traditional Polish Cheesecake

⏱️ 60 min