Menu

Ser żółty (np. gruyère, cheddar)

🌱 Vegetarian

Description

Dobrze topiący się ser o wyrazistym smaku jest kluczem do sukcesu. Gruyère doda orzechowej nuty, a dojrzały Cheddar ostrości. Wybieraj ser w kawałku i zetrzyj go samodzielnie - będzie się lepiej topił niż gotowy ser tarty, który często zawiera antyzbrylacze.

Nutrition facts (per 100g)

404 kcal Calories
25.0g Protein
1.3g Carbohydrates
33.0g Fats

Information

🍳 Recipes with this ingredient (1)

Kremowa zapiekanka ziemniaczana z serem

⏱️ 90 min 🟡 medium

🥗 Similar ingredients

Coffee beans

Avocado

Flounder

🥬

Gray Renet apple

Vanilla ice cream (optional)

Hot vegetable broth

🆕 Latest recipes

Rainbow Explorer Sticks with Avocado-Yogurt Dip

⏱️ 60 min 👁 13

One-Pot Campers' Lentils with Smoked Sausage

⏱️ 45 min 👁 10

Goulash 'Pure Pantry'

⏱️ 50 min 👁 6

Plate of Abundance: Baked Sweet Potatoes with Tahini Sauce, Spicy Chickpeas, and Quinoa Salad

⏱️ 90 min 👁 10

🎲 Random recipe

Try something new!

Classic Carbonara

⏱️ 30 min 📂 Pizza and Pasta