Menu

Kawa świeżo zaparzona

🌱 Wegetariańskie 🌿 Wegańskie

Opis

Gorąca, mocna kawa (espresso lub z kawiarki) to sekretny składnik, który intensyfikuje smak czekolady, nie dodając smaku kawy. Musi być gorąca w momencie dodawania do ciasta.

Wartości odżywcze (na 100g)

2 kcal Kalorie
0,1g Białko
0,3g Węglowodany
0,0g Tłuszcze

Informacje

🍳 Przepisy z tym składnikiem (1)

Aksamitne Ciasto Czekoladowe 'Czarna Perła' z Lustrzaną Polewą i Nutą Chili

⏱️ 120 min 🟡 medium

🥗 Podobne składniki

Ocet spirytusowy 10%

Komosa ryżowa

Dynia

🥬

Mięso mielone z indyka

Kliniki ananasa do dekoracji (opcjonalne)

🥬

Naturalny mętny sok jabłkowy

🆕 Najnowsze przepisy

Tęczowe Paluszki Odkrywcy z Dipem Avokado-Jogurt

⏱️ 60 min 👁 15

Jednogarnkowa Soczewica Obozowicza z Wędzoną Kiełbasą

⏱️ 45 min 👁 12

Gulasz 'Czysta Spiżarnia'

⏱️ 50 min 👁 8

Talerz Obfitości: Pieczone Bataty z Sosem Tahini, Pikantną Ciecierzycą i Sałatką z Komosy Ryżowej

⏱️ 90 min 👁 12

🎲 Losowy przepis

Spróbuj czegoś nowego!

Kremowe risotto dyniowe z chrupiącą szałwią i prażonymi orzechami pekan

⏱️ 60 min 📂 Dania wegetariańskie

📰 Najnowsze aktualności

23.12.2025 · Porady

Najczęstsze błędy przy gotowaniu owsianki z owocami

23.12.2025 · Porady

Jak przechowywać karkówkę wieprzową, żeby dłużej się trzymała?

22.12.2025 · Porady

Planowanie Menu na Święta: Krok po Kroku

Zobacz wszystkie aktualności →