Znaleziono 4 przepisów
Delikatna, wilgotna babka inspirowana klasyczną babką marmurkową, lecz z autorskim akcentem: kremem z mascarpone i świeżą skórką z limonki. Ciasto ma wyraźnie waniliową bazę, do której dodajemy...
Delikatne ciasto łączące świeżą kwaskowość rabarbaru z intensywną, aromatyczną cytryną i chrupiącą, maślaną kruszonką. Inspiracja klasycznym ciastem z rabarbarem przerodzona w wersję „Słodki Blog”...
Delikatny, puszysty placek na maślance z kwaskowatym rabarbarem i słodko-maślaną kruszonką z płatków migdałowych. To autorska wariacja na temat klasycznego ciasta z rabarbarem: baza jest lekko...
Delikatne, dwuwarstwowe ciasto inspirowane klasycznym połączeniem rabarbaru i budyniu, przerobione w stylu Słodkiego Bloga na wersję z waniliowym kremem budyniowym wzbogaconym mascarpone oraz...
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.