Znaleziono 9 przepisów
Delikatny mus truskawkowy to lekki, puszysty deser oparty na świeżych truskawkach, ubitej śmietanie i żelatynie,...
Delikatny makaron z owocami morza to eleganckie i jednocześnie proste danie kuchni śródziemnomorskiej, idealne na...
Delikatny i efektowny koktajl na bazie schłodzonego wina musującego (szampana) i świeżych truskawek. To orzeźwiający,...
Kremowe risotto z leśnymi grzybami to klasyczne danie kuchni włoskiej, łączące aksamitną konsystencję ryżu arborio z...
Klasyczne włoskie danie — makaron spaghetti z aromatycznymi krewetkami smażonymi na oliwie z czosnkiem i natką...
Galaretka z czerwonego wina to elegancki, francuski deser o głębokim, owocowo-korzennym aromacie i przezroczystej,...
Klasyczne szwajcarskie czekoladowe fondue to rozpływająca się, gładka masa czekoladowa podawana w naczyniu do fondue...
Delikatne francuskie tartaletki z kruchym spodem, kremowym nadzieniem z sera pleśniowego i karmelizowanymi gruszkami...
Pavlova to lekki i chrupiący deser o kremowym wnętrzu, pochodzący z Nowej Zelandii. Beza przygotowana z białek jajek,...
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.