Znaleziono 12 przepisów
Zupa grzybowa to klasyczne polskie danie, idealne na chłodne dni. Aromatyczna dzięki suszonym grzybom, wzbogacona o...
Wietnamska zupa z wołowiną i makaronem ryżowym - śniadanie mistrzów. Aromatyczny bulion gotowany godzinami z kośćmi,...
Indonezyjski smażony ryż - uliczne danie, które stało się narodowym skarbem. Ryż smażony z kecap manis (słodkim sosem...
Japońska zupa ramen z mlecznym bulionem z wieprzowych kości - król ramenów. Kości gotowane 12-18 godzin oddają...
Słynna tajska zupa Tom Yum z krewetkami to eksplozja smaków: kwaśny, pikantny, słodki i słony w idealnej harmonii....
Klasyczne japońskie ramen z aromatycznym bulionem miso i rozpływającą się w ustach wieprzowiną chashu. Bogaty smak...
Dal Tadka to klasyczne indyjskie danie z soczewicy, będące podstawą kuchni indyjskiej od tysięcy lat. Soczewica jest...
Ramen tonkotsu to kultowe japońskie danie z Fukuoki, słynące z niezwykle bogatego, kremowego bulionu z kości...
Pad Thai to najbardziej znane danie kuchni tajskiej, które zdobyło serca smakoszy na całym świecie. Ten smażony...
Carbonara to kultowe danie z regionu Lacjum, którego historia sięga połowy XX wieku. Prawdziwa rzymska carbonara nie...
Kremowa zupa z brokułów z serem.
Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z serwisu.